Vil du være medarbeider?

Vil du være Medarbeider?

 

Ønsker du å bli medarbeider på Get Focused, men er usikker på hva du ønsker å prøve, ta en titt på hva vi trenger nedenfor.

Matservering

”Uten mat og drikke, duger helten ikke” Alle trenger mat på Get Focused. Kafeen, eller ”Get Mett” som den kalles, serverer mat til alle deltagere og medarbeidere. Har du lyst til å møte ungdommene og gi dem ny energi er dette oppgaven for deg

Kjøkkentjeneste / grill

Lage god og variert mat hvor alle får noe de liker. Ta vare på den gode Get Focused mattradisjonen med matbuffet av høy kvalitet og mangfold som serveres hele dagen. Liker du å lage mat er dette oppgaven for deg.

 

Søppelhåndtering

Med så mange mennesker samlet på ett sted og bruk av engangstallerkener og bestikk blir det veldig mye søppel og alt dette håndteres av et eget søppelteam.

 

Forbedrer/veiledere

Veiledernes oppgave er å være tilgjengelig for samtaler og veiledning/forbønn for ungdommer både rundt møtene og ellers. Du bør ha erfaring med veiledning/forbønn fra tidligere. Referansesjekk vil bli gjort.

Bønnetjeneste

Bønneteamet ber for alt som har med Get Focused å gjøre før, under og etter festivalen. Har du et hjerte for bønn? Bli med her!

 

Helsepersonell ( med utdannelse)

Vi viser omsorg og handlekraft i møte med sykdom og krise.
Vi skal være tilgjengelig for de som har behov for tjenesten. Det er et krav at man har minst 3 års helseutdannelse.

Dag – og nattevakter

Dagvakter har ansvaret for vakthold under festivalen. Har du erfaring med vakthold fra tidligere er du velkommen her. En referansesjekk vil bli foretatt.

Nattevakter:
Vi har mange overnattingsgjester på Get Focused. Det er viktig å sørge for sikkerheten deres. Her trengs det mange som kan sette av en halv natt. Vi har tidligere fått tilbakemelding fra de som var nattevakter om at dette er en veldig givende jobb. Her møter du ungdom på en litt annen måte. Det handler mer om å være til stede enn å passe på. Natten er delt i to vakter. 23.00-03.30 og 03.30-10.00. Bakgrunnsjekk vil foretas.

 

Bli Medarbeider