Om oss

 

Hva er Get Focused?

Get Focused er en tverrkirkelig ungdomsbevegelse med ungdommer fra de fleste kirkesamfunn. Get Focused-bevegelsen arrangerer ungdomsfestivaler, happeninger og ledertrening for hele landet.

Get Focused festivalen arrangeres i november hvert år og er en av Norges største kristne festivaler. Ønsket er å utruste kristne ungdommer til en misjonerende livsstil – til Guds ære!


 
 
 

 
Vår visjon:
Vi vil se en bevegelse av ungdommer forent i kjærlighet, merket av tilbedelse og kjent for rettferdighet!
 

Praktisk info:

Her finner du mer praktisk informasjon og påmelding:

 

 
 
 

Vil du være med?

På Get Focused er vi avhengig av mange medarbeidere. Vi er både ungdom og voksne. En av våre verdier er enhet. Det gjelder både på tvers av menigheter og på tvers av generasjoner. Både ungdom og voksne medarbeidere opplever dette som en stor velsignelse.

Se hvilke team hvor behovet for voksne medarbeidere er størst og følg oppskriften for å bli med på denne siden:

 

 
 
 

Mer om oss

 

 
«Et nytt bud gir jeg dere: Dere skal elske hverandre. Som jeg har elsket dere, skal dere elske hverandre. Ved dette skal alle forstå at dere er mine disipler: at dere har kjærlighet til hverandre.»

Joh. 13, 34–35

 

 

Jesus var radikal i sin utfordring; Dere skal elske hverandre. Som kristne er vi ofte gode til å respektere eller tolerere hverandre,  men Jesus satte lista høyere. Som jeg har elsket dere, skal dere elske hverandre, sa han. Det er utfordrende. For Jesus viste sin kjærlighet til oss gjennom å gi sitt liv for oss. Og han utfordrer oss til å gjøre det samme.

Spennende er det å lese i neste vers. Ved dette – altså ved at vi elsker hverandre – skal alle forstå at dere er mine disipler… Resultatet av at vi elsker hverandre er at andre får se hvem Gud er.

VI VET DET ER UTFORDRENDE, OG VI ER LANGT FRA PERFEKTE, MEN VI TROR AT ENHET VIRKELIG ER PÅ GUDS HJERTE.

Vi inviterer deg ikke for å bli underholdt. Vi inviterer deg til å bli en del av den bevegelsen Jesus startet for 2000 år siden, og som har vokst i styrke siden. Vi inviterer deg til å la ditt liv leves for Han som har størst betydning.

Vi i Get Focused er bare en liten, liten del av det Gud gjør i Norge i dag, men Gud har lagt en drøm i våre hjerter som er større enn oss selv. Derfor inviteres du ikke til å komme på Get Focused, men til å bli en del av Get Focused. Ikke for underholdning, men fordi dine klassekamerater, dine venner, din skole og din by trenger Jesus, og de trenger deg.

Get Focused er en tverrkirkelig ungdomsfestival som ikke er tilknyttet noen menighet. Men en frittstående organisasjon med mange av Vestfold-områdets menigheter i ryggen.

 
 
 

Lurer du fortsatt på noe?