Ofte stilte spørsmål

1Hvordan melder jeg meg på?
Påmelding skjer på checkin.no
2Hva koster Get Focused?
3Hva er medlemskap i Get Focused?
Get Focused er en forening. Medlemskap kan sammenliknes med å være medlem i et fotballlag. Mer info finner du under Påmelding og priser
4Jeg får ikke meldt meg på! Det kommer bare opp «Medarbeiderpass»

Det er fordi det er 13-års aldersgrense på arrangementet. Derfor må du legge inn fødselsdato i checkin-profilen din.

Checkin.no – Min side – Personinformasjon – Fødselsdag

5Hvordan kommer jeg meg til Fix Arena?
Veibeskrivelser finner du under Transport
6Hvor registrer jeg meg?
Registrering foregår i Messehall b. Alle deltagere må først innom registreringen før de får tilgang til resten av festivalområdet.
7Hvor sover jeg?

Overnatting skjer ulike steder. Jentene sover på Eik skole, guttene på Granly og Tønsberg Voksenopplæring og Medarbeidere på Granly barne- og ungdomskole.

Eik skole, hvor jentene sover, ligger ca 1,4 km fra Fix Arena. Vi har medarbeidere på Get Focused som har ansvar for å følge jentene dit på kvelden. Det blir et felles fakkeltog etter konsertene hver kveld.

Granly ligger ca 8 min gange fra Fix Arena.

Tønsberg Voksenopplæring ligger ca 1,2 km fra Fix Arena. Det blir felles fakkeltog også hit etter konsertene hver kveld.

Når overnattingskolene er åpne er det til enhver tid vakter der.

Vi minner om at alle deltakere må registre seg på festivalområdet først for å få tilgang til skolene. Ingen kommer inn på skolene uten adgangs-bånd.
8Selges det mat på Get Focused?
På Get Focused skal du ikke sulte. Kjøper du matpass til 300,- kan du spise så mye du vil i vår buffet – hele helgen. Vi har også en kiosk på området hvor du kan kjøpe enkel mat, snacks, drikke eller kanskje en kakebit. Skulle du ha behov for noe annet er det matbutikker i nærheten.

Om det skulle være noe vi kan hjelpe med er det bare å sende oss en melding på Facebook eller en mail til pamelding@getfocused.no