Vi ønsker å fortelle dere litt om Get Focused og hvordan festivalen er for ungdommene. Vi har omlag 400 medarbeidere, hvorav 150 av disse er voksne som sørger for sikkerhet og trygghet for deres flotte ungdommer. Vi vet også det er noen av dere som ønsker å være med å hjelpe til på Get Focused. Det setter vi veldig stor pris på.

Hva er Get Focused?

Get Focused er en tverrkirkelig ungdomsbevegelse med ungdommer fra de fleste kirkesamfunn. Get Focused-bevegelsen arrangerer ungdomsfestivaler, happeninger og ledertrening for hele landet.

Get Focused festivalen arrangeres i november hvert år og er en av Norges største kristne festivaler. Ønsket er å utruste kristne ungdommer til en misjonerende livsstil – til Guds ære!

 

Visjon:

Vi vil se en bevegelse av ungdommer forent i kjærlighet, merket av tilbedelse og kjent for rettferdighet!

Mer om Get Focused


Overnatting

Overnatting skjer i år i hotellrom på Oslofjord Convention Center som kan romme alt fra 1 til 10 personer. Deltakerne kan enten velge å booke et helt rom eller et halvt rom, eller å booke seng for å bli plassert med andre av samme kjønn. Både møtene og aktivitetene er i kort gangavstand fra hotellbyggene.

Deltakerne får nøkkel til rommene ved registrering på festivalområdet.

Sikkerhet

På Get Focused er det ca 2000 ungdommer. Alle ungdommene skal ha mat, noen skal overnatte der og det skjer mye. Vi er veldig opptatt av at ungdommene skal ha det bra. Under står hva vi gjør for å passe på ungdommene.

Festivalområdet

På Festivalområdet har vi alltid vakter. Både ved dørene og streifvakter. De passer på at bare de som har adgang kommer inn. Der er også brannvakter som sørger for ungdommenes sikkerhet. Oslofjord Convention Center har også døgnbemannet vaktsentral som følger med på området og bommen inn til området.

Merk: Get Focused er en festival og ikke en leir, ungdommene har derfor ikke sin egen leder som passer på dem hele tiden. Men vi har et festivalkontor man kan spørre om hjelp fra, og det er mange voksne medarbeidere på området.

Aldersgrense

Deltagere i 8 klasse, eller 13 år er hjertelig velkommen å komme på årets festival.

 

Kontaktperson

Har du spørsmål som ikke er besvart, ta kontakt med oss på post@getfocused.no eller kontakt Daglig Leder på tlf: 934 41 226.


Vil du være med?

På Get Focused er vi avhengig av mange medarbeidere. Vi er både ungdom og voksne. En av våre verdier er enhet. Det gjelder både på tvers av menigheter og på tvers av generasjoner. Både ungdom og voksne medarbeidere opplever dette som en stor velsignelse.
Vi presenterer her noen av de teamene hvor behovet for voksne medarbeidere er størst. Vil du være med; følg oppskriften på denne siden: Bli medarbeider!

Forbedere/veiledere

Veiledernes oppgave er å være tilgjengelig for samtaler og veiledning/forbønn for ungdommer både rundt møtene og ellers. Du bør ha erfaring med veiledning/forbønn fra tidligere. Referansesjekk vil bli gjort.


Vakthold
Vakthold er en viktig del av å sikre at festivalen foregår i gode og trygge omgivelser. Her har vi behov for mange trygge og godt synlige voksne medarbeidere. Typiske områder for vakthold er parkeringsvakter, streifvakter, områdevakter inne og nattevakter.

Aldersgrense for vakthold er 20 år. Referansesjekk vil bli foretatt.