Til foreldre

Vi ønsker å fortelle dere litt om Get Focused og hvordan festivalen er for ungdommene. Vi har omlag 400 medarbeidere, hvorav 150 av disse er voksne som sørger for sikkerhet og trygghet for deres flotte ungdommer. Vi vet også det er noen av dere som ønsker å være med å hjelpe til på Get Focused. Det setter vi veldig stor pris på. Lenger ned på siden presenterer vi noen av de teamene hvor behovet for voksne er størst. Ta kontakt med festivalkontor[a]getfocused.no hvis du vil bidra.

For veibeskrivelser: Reiseplaner / Veibeskrivelse

 

Hva er Get Focused?

Get Focused er en tverrkirkelig ungdomsbevegelse med ungdommer fra de fleste kirkesamfunn. Get Focused-bevegelsen arrangerer ungdomsfestivaler, happeninger og ledertrening for hele landet.

Get Focused festivalen arrangeres i november hvert år og er en av Norges største kristne festivaler. Ønsket er å utruste kristne ungdommer til en misjonerende livsstil – til Guds ære!

 

Visjon

Vi vil se en bevegelse av ungdommer forent i kjærlighet, merket av tilbedelse og kjent for rettferdighet!

 

Sikkerhet

På Get Focused er det ca 2000 ungdommer. Alle ungdommene skal ha mat, noen skal overnatte der og det skjer mye. Vi er veldig opptatt av at ungdommene skal ha det bra. Under står hva vi gjør for å passe på ungdommene.

Overnatting

Det er ganske mange som skal overnatte på Get Focused. Overnatting skjer ulike steder. Jentene sover på Eik skole, guttene på Granly og Trælleborg skole og Medarbeidere på Granly barne- og ungdomskole. Det meste av arrangementet skjer i område rundt Greveskogen.
Eik skole, hvor jentene sover, ligger ca 1,4 km fra Fix Arena. Vi har medarbeidere på Get Focused som har ansvar for å følge jentene dit på kvelden. Det blir et felles fakkeltog.
Granly ligger ca 8 min gange fra Fix Arena. Til Trælleborg blir det kjørt buss.
Når overnattingskolene er åpne er det til enhver tid vakter der.
Vi minner om at alle deltakere må registre seg på festivalområdet først for å få tilgang til skolene. Ingen kommer inn på skolene uten adgangsbånd.

Festivalområde

På Festivalområdet har vi alltid vakter. Både ved dørene og streifvakter. De passer på at bare de som har adgang kommer inn. Der er også brannvakter som sørger for ungdommenes sikkerhet.

 

Vil du være med?

På Get Focused er vi avhengig av mange medarbeidere. Vi er både ungdom og voksne. En av våre verdier er enhet. Det gjelder både på tvers av menigheter og på tvers av generasjoner. Både ungdom og voksne medarbeidere opplever dette som en stor velsignelse.
Vi presenterer her noen av de teamene hvor behovet for voksne medarbeidere er størst. Vil du være med ta kontakt med festivalkontor@getfocused.no

 

Nattevakter

Vi har mange overnattingsgjester på Get Focused. Det er viktig å sørge for sikkerheten deres. Har du mulighet eller kjenner du noen som har mulighet, er det flott om du sier ifra. Her trengs det mange som kan sette av en halv natt. Vi har tidligere fått tilbakemelding fra de som var nattevakter om at dette er en veldig givende jobb. Her møter du ungdom på en litt annen måte. Det handler mer om å være til stede enn å passe på. Natten er delt i to vakter. 23.00-03.30 og 03.30-10.00. Bakgrunnsjekk vil foretas.

 

Praktisk team

En fantastisk gjeng som fikser praktiske ting; rigging, vask og rydde. Liker du å gjøre noe praktisk, er dette teamet for deg. Her trengs det så mange som mulig.

 

Vakter

Denne gjengen sørger for sikkerhet og passer inngangene. Har du vakt erfaring er du velkommen til å være med. Bakgrunnsjekk vil foretas.

 

Kafé

På Get Focused selger vi mat til ungdommene. Vi forsøker å gi et godt tilbud til en rimelig pris. Her kan du være med å lage mat eller servere. I dette teamet har vi en oppgave for alle. Det er bare å være frimodig og melde seg her. Helgen er delt opp i sju vakter, én på fredag, tre på lørdag og tre på søndag. Du kan selvfølgelig velge hvor mye du vil være med. Har du noen kontakter eller kjenner du noen kontakter som kan skaffe gratis mat, vil vi gjerne ha kontakt med deg. Det bidrar til lave priser for deltagerne.

 

Veileder

Veiledernes oppgave er å tilby forbønn og veiledning til deltagerne på Get Focused. På medarbeidersamlingene blir det gjennomgått noen aktuelle temaer for å ruste veilederne til tjeneste. Her er det behov for mange så vær frimodig. Bakgrunnsjekk vil foretas.

 

Bønn

Lukas 11, 9-10 sier Jesus til disiplene: Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. For den som ber, han får. Den som leter, han finner. Og den som banker på, skal det lukkes opp for.

Bønneteamet ber for deltakere og medarbeidere i løpet av hele helga. De gjør en kjempejobb både i forkant og under festivalen.