Til foreldre

Vi ønsker å fortelle dere litt om Get Focused og hvordan festivalen er for ungdommene. Vi har omlag 400 medarbeidere, hvorav 150 av disse er voksne som sørger for sikkerhet og trygghet for deres flotte ungdommer. Vi vet også det er noen av dere som ønsker å være med å hjelpe til på Get Focused. Det setter vi veldig stor pris på.

Hva er Get Focused?

Get Focused er en tverrkirkelig ungdomsbevegelse med ungdommer fra de fleste kirkesamfunn. Get Focused-bevegelsen arrangerer ungdomsfestivaler, happeninger og ledertrening for hele landet.

Get Focused festivalen arrangeres i november hvert år og er en av Norges største kristne festivaler. Ønsket er å utruste kristne ungdommer til en misjonerende livsstil – til Guds ære!

 

Visjon:

Vi vil se en bevegelse av ungdommer forent i kjærlighet, merket av tilbedelse og kjent for rettferdighet!

Mer om Get Focused


Overnatting

Det er ganske mange som skal overnatte på Get Focused. Overnatting skjer ulike steder. Jentene sover på Eik skole, guttene på Granly og Tønsberg Voksenopplæring og Medarbeidere på Granly barne- og ungdomskole. Det meste av arrangementet skjer i område rundt Greveskogen.

Eik skole, hvor jentene sover, ligger ca 1,4 km fra Fix Arena. Vi har medarbeidere på Get Focused som har ansvar for å følge jentene dit på kvelden. Det blir et felles fakkeltog.

Granly ligger ca 8 min gange fra Fix Arena. Den siste skolen er Voksenopplæringen. Den ligger ca 1,2 km unna. Det blir også fakkeltog hit.

Vi minner om at alle deltakere må registre seg på festivalområdet først for å få tilgang til skolene. Ingen kommer inn på skolene uten adgangsbånd.

Sikkerhet

På Get Focused er det ca 2000 ungdommer. Alle ungdommene skal ha mat, noen skal overnatte der og det skjer mye. Vi er veldig opptatt av at ungdommene skal ha det bra. Under står hva vi gjør for å passe på ungdommene.

Festivalområdet

På Festivalområdet har vi alltid vakter. Både ved dørene og streifvakter. De passer på at bare de som har adgang kommer inn. Der er også brannvakter som sørger for ungdommenes sikkerhet.


Vil du være med?

På Get Focused er vi avhengig av mange medarbeidere. Vi er både ungdom og voksne. En av våre verdier er enhet. Det gjelder både på tvers av menigheter og på tvers av generasjoner. Både ungdom og voksne medarbeidere opplever dette som en stor velsignelse.
Vi presenterer her noen av de teamene hvor behovet for voksne medarbeidere er størst. Vil du være med ta kontakt med medarbeider@getfocused.no

Matservering

På Get Focused serverer vi mat til alle ungdommene som har kjøpt matpass. Ungdommene kan spise mat fra morgen til kveld når det måtte passe dem. Det meste av maten kommer ferdig tilberedt, men vi gjør også noe enkel tilberedning på området.  Du kan være med å hjelpe til med enten å servere mat og drikke,  tilberede enkel mat og tilbehør eller bli med i et eget team som håndterer alt av søppel.  Vi har også behov for noen som kan kjøre bil for å transportere all maten. Her er det med andre ord en oppgave for de fleste.

Helgen er delt opp i  flere vakter. Hver vakt er på ca 5 til 6 timer. Du kan bli med på en eller flere vakter og skulle det kun passe med noen få timer er vi glade for det også. Send oss info om hva du kunne tenke deg å gjøre og når det passer.

Mye av maten vi serverer har vi fått til en rimelig penge og skulle du kjenne noen kan skaffe oss mat eller annet til en god pris, vil vi gjerne ha kontakt med deg. Dette bidrar til at vi kan holde lave priser for deltagerne.


Dag – og nattevakter

Dagvakter har ansvaret for vakthold under festivalen. Har du erfaring med vakthold fra tidligere er du velkommen her. En referansesjekk vil bli foretatt.

Nattevakter:
Vi har mange overnattingsgjester på Get Focused. Det er viktig å sørge for sikkerheten deres. Her trengs det mange som kan sette av en halv natt. Vi har tidligere fått tilbakemelding fra de som var nattevakter om at dette er en veldig givende jobb. Her møter du ungdom på en litt annen måte. Det handler mer om å være til stede enn å passe på. Natten er delt i to vakter. 23.00-03.30 og 03.30-10.00. Bakgrunnsjekk vil foretas.


 

Bli Medarbeider