Til foreldre

Vi ønsker å fortelle dere litt om Get Focused og hvordan festivalen er for ungdommene. Vi har omlag 400 medarbeidere, hvorav 150 av disse er voksne som sørger for sikkerhet og trygghet for deres flotte ungdommer. Vi vet også det er noen av dere som ønsker å være med å hjelpe til på Get Focused. Det setter vi veldig stor pris på.

Hva er Get Focused?

Get Focused er en tverrkirkelig ungdomsbevegelse med ungdommer fra de fleste kirkesamfunn. Get Focused-bevegelsen arrangerer ungdomsfestivaler, happeninger og ledertrening for hele landet.

Get Focused festivalen arrangeres i november hvert år og er en av Norges største kristne festivaler. Ønsket er å utruste kristne ungdommer til en misjonerende livsstil – til Guds ære!

 

Visjon:

Vi vil se en bevegelse av ungdommer forent i kjærlighet, merket av tilbedelse og kjent for rettferdighet!

Mer om Get Focused


Overnatting

Overnatting skjer i år i hotellrom på Oslofjord Convention Center som kan romme alt fra 1 til 10 personer. Deltakerne kan enten velge å booke et helt rom eller et halvt rom, eller å booke seng for å bli plassert med andre av samme kjønn. Både møtene og aktivitetene er i kort gangavstand fra hotellbyggene.

Deltakerne får nøkkel til rommene ved registrering på festivalområdet.

Sikkerhet

På Get Focused er det ca 2000 ungdommer. Alle ungdommene skal ha mat, noen skal overnatte der og det skjer mye. Vi er veldig opptatt av at ungdommene skal ha det bra. Under står hva vi gjør for å passe på ungdommene.

Festivalområdet

På Festivalområdet har vi alltid vakter. Både ved dørene og streifvakter. De passer på at bare de som har adgang kommer inn. Der er også brannvakter som sørger for ungdommenes sikkerhet.


Vil du være med?

På Get Focused er vi avhengig av mange medarbeidere. Vi er både ungdom og voksne. En av våre verdier er enhet. Det gjelder både på tvers av menigheter og på tvers av generasjoner. Både ungdom og voksne medarbeidere opplever dette som en stor velsignelse.
Vi presenterer her noen av de teamene hvor behovet for voksne medarbeidere er størst. Vil du være med ta kontakt med medarbeider@getfocused.no

Matservering

På Get Focused er det mulig å kjøpe lunsj og middag på lørdagen. I tillegg er frokost inkludert med overnattingen. Maten serveres på Oslofjord Convention Center, like utenfor hovedsalen. Du kan være med å hjelpe til med enten å servere mat og drikke, tilberede enkel mat og tilbehør eller bli med i et eget team som håndterer alt av søppel. Her er det en oppgave for de fleste.

Helgen er delt opp i  flere vakter. Hver vakt er på ca 5 til 6 timer. Du kan bli med på en eller flere vakter og skulle det kun passe med noen få timer er vi glade for det også. Send oss info om hva du kunne tenke deg å gjøre og når det passer.

Mye av maten vi serverer har vi fått til en rimelig penge og skulle du kjenne noen kan skaffe oss mat eller annet til en god pris, vil vi gjerne ha kontakt med deg. Dette bidrar til at vi kan holde lave priser for deltagerne.


Vakter

Vakter har ansvaret for vakthold under festivalen. Har du erfaring med vakthold fra tidligere er du velkommen her. En referansesjekk vil bli foretatt.


 

Bli Medarbeider